Teleurgestelde Heracles-supporters halen verhaal bij de clubleiding, na afloop van het duel tegen Sparta Rotterda (1-3).
Volledig scherm
Teleurgestelde Heracles-supporters halen verhaal bij de clubleiding, na afloop van het duel tegen Sparta Rotterda (1-3). © De Twentsche Courant Tubantia / Tubantia.nl

Teleurgestelde Heracles-supporters halen verhaal bij clubleiding, Wormuth boos om uitblijven penalty

De woede was groot bij Heracles Almelo na de laatste speelronde in de Eredivisie. De ploeg van trainer Frank Wormuth verloor op het eigen kunstgras met 3-1 van Sparta Rotterdam en moet daardoor als nummer 16 van de ranglijst de play-offs om promotie/degradatie in. Boze supporters verzamelden zich na afloop voor de hoofdingang van het stadion, waar ze in gesprek gingen met directeur Rob Toussaint en voorzitter Hans Bredewoud.

  1. De vrouw van Bram van Polen kijkt uit naar ‘normaal’ leven: ‘We hebben veel bruiloften moeten missen’
    PREMIUM
    Interview

    De vrouw van Bram van Polen kijkt uit naar ‘normaal’ leven: ‘We hebben veel bruiloften moeten missen’

    Vrouw Lotte en dochters Saar (11) en Liz (8) vinden het ergens jammer dat Bram van Polen (38) na zeventien jaar een punt achter zijn voetbalcarrière bij PEC Zwolle zet. Maar ze kijken ook uit naar het ‘normale leven’, nadat ze jarenlang alles planden rondom het schema van Bram. ,,Hij kan scheidsrechter worden bij onze hockey, maar moet de regels nog wel leren.”
    Zwolle, Harderwijk