Wormuth furieus door nacompetitie: "Wéér slechte VAR, penalty!"

15 mei 2022, 17:16

Vanuit een relatief comfortabele positie heeft Heracles Almelo zich alsnog geplaatst voor de play-offs om promotie/degradatie. Het verloor zelf met 1-3 van Sparta en zag de concurrenten wel winnen. Na afloop was trainer Frank Wormuth vooral geïrriteerd over een niet gegeven strafschop.

Voor de camera van ESPN doet de Duitser zijn verhaal. "Ik wil niet kritisch zijn, maar dit was duidelijk een handsbal en een penalty! Duidelijk. Dit is toch duidelijk zijn hand?" Vervolgens probeert de verslaggever uit te leggen dat de bal via een been kwam, waardoor het geen penalty is, maar Wormuth gebaarde dat hij de microfoon terug wilde om wat te zeggen. "Dit is hands. Klaar."

"Ik ben zo vaak in deze perszone geweest en dan heb ik alles geaccepteerd, maar dan moet je maar accepteren dat ik dit hands vind. Het verandert de wedstrijd. Ook hier moet je concluderen dat de VAR weer slecht was." Later in het gesprek stak hij alsnog hand in eigen boezem. "We staan niet voor niets op deze positie. We hebben niet het hele seizoen alleen maar pech gehad. Je moet accepteren dat je geen wedstrijden wint als je geen doelpunten maakt."

Lees ookWillem II degradeert

"We horen op deze plek, maar er zijn toch dingen waarvan je zegt 'hmm', zoals de penalty en de bal op de lat." Komende woensdag moet Heracles alweer de play-offs in. "Ik heb meteen in de kleedkamer gezegd dat je nu karakter moet tonen. Je moet uiteindelijk trots op jezelf kunnen zijn. Je wil je kinderen vertellen dat we in een lastige situatie hebben gezeten, maar dat we karakter hebben getoond. We gaan zien of de ploeg dat kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een overduidelijke pingel idd , maar voor de rest gewoon teveel kansen gemist door zijn eigen team.Wel lekker nog altijd 2 rotterdamse teams in de eredivisie, met kans op een bonus met excelsior!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen