Uitblinker Okoye aast op play-offs: "Een prachtig vooruitzicht"

13 mei 2021, 20:39

Maduka Okoye hield zijn Sparta Rotterdam donderdagmiddag op de been in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Rotterdammers hielden hun opponent mede dankzij een uitstekende doelman op 0-0 en hebben de achtste plek nog steeds in handen. Aanstaande zondag kan Sparta een ticket pakken voor de play-offs en zich dus mengen in de strijd om Europees voetbal.

Okoye had tegen Utrecht meerdere reddingen in huis, maar vindt niet dat alle eer naar hem hoort te gaan. "We hebben het met elkaar gedaan. Dat ik me kon onderscheiden, heb ik aan mijn team te denken", vertelde de goalie tegenover het Algemeen Dagblad. "Dit verdienen de fans, ook al konden zij er de afgelopen maanden nooit bij zijn."

Door het gelijkspel is Sparta nog altijd de nummer acht van de Eredivisie en lonkt een ontmoeting met Feyenoord in de play-offs. "Een prachtig vooruitzicht. Daar zijn we met zijn allen heel blij mee. En ook dan zullen we laten zien wat we nu al maanden bewijzen. Dat we heel moeilijk te verslaan zijn", vervolgde de doelman, die ook lof kreeg van zijn trainer.

"Ik wil Maduka niet kwijt, nog voor geen tien miljoen", sprak Henk Fraser tegenover het AD. "Maar ik ben ook realistisch. Als scouts nu nog niet zien wat voor geweldige keeper hij is, zitten ze echt te snurken. Maduka is goud waard voor Sparta." Zondag speelt Sparta een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Concurrent Heracles Almelo heeft evenveel punten en brengt een bezoekje aan AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen