Fraser over 'bizarre' aandacht voor Beugelsdijk: Ik heb geen twijfel daarover

Fraser over 'bizarre' aandacht voor Beugelsdijk: "Ik heb geen twijfel daarover"

13-05-2021 18:47 Laatste update: 19:12
15

Sparta-trainer Henk Fraser heeft gereageerd op de berichtgeving rondom Tom Beugelsdijk en blijft achter zijn speler staan. De cultheld stond deze week ongewild in het middelpunt van de belangstelling: de NOS maakte bekend dat één – anonieme – Eredivisie-speler verdacht werd van matchfixing, maar volgens velen stond vast dat het om Beugelsdijk ging.

De centrale verdediger pakte in januari zijn eerste gele kaart van het seizoen tegen PSV. Dat moment werd veelvuldig aangehaald op social media en uitvoerig besproken bij Veronica Inside. "Ik wist van tevoren dat Tommie zich niet af gaat laten leiden door dat soort zaken. En nogmaals: voor mij is het ook bizar dat zaken die op social media worden besproken en naar buiten worden gebracht, als algemene kennis worden aangenomen", laat Fraser na de wedstrijd tegen FC Utrecht weten aan ESPN.

De trainer is niet bang dat Beugelsdijk alsnog tegen de lamp zal lopen. "Gelukkig is het natuurlijk wel zo dat je pas schuldig bent als dat daadwerkelijk bewezen is. En nogmaals: ik heb geen twijfel daarover", aldus Fraser.