Tegenvallende rentree voor Promes in het shirt van Spartak

28 februari 2021, 15:45

Quincy Promes heeft zondag weinig plezier beleefd aan zijn rentree in het shirt van Spartak Moskou. Op bezoek bij het Rubin Kazan van trainer Leonid Slutsky ging de club uit de Russische hoofdstad met 0-2 onderuit.

Promes maakte eerder deze week voor een transfersom van 8,5 miljoen euro de overstap van Ajax naar Spartak Moskou. Dat bedrag kan door variabelen nog oplopen tot elf miljoen euro. Ruim negenhonderd dagen na zijn laatste wedstrijd in de Russische competitie, startte Promes zondag in de basis bij Spartak Moskou.

De rentree van Promes viel door Djordje Despotovic in duigen. De spits uit Servië zette Rubin Kazan vroeg in de tweede helft op voorsprong en besliste de wedstrijd door vlak voor tijd ook de 0-2 te maken. Beide teams eindigden het duel met tien spelers. Bij Spartak Moskou kreeg Roman Zobnin vlak voor rust zijn tweede gele kaart, Oliver Abildgaard van Rubin Kazan overkwam twintig minuten voor tijd hetzelfde.

Promes komt over een week weer in actie met Spartak Moskou. Dan staat het duel met het FK Krasnodar van Tonny Vilhena op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen