Feyenoord meldt positieve coronatest binnen selectie

8 augustus 2020, 13:01

Feyenoord heeft binnen de selectie één coronageval geconstateerd. De betreffende speler gaat in quarantaine en is tijdelijk afwezig bij de oefenwedstrijden en trainingen. Voor de oefenwedstrijd van zondag tegen Sparta Rotterdam heeft de positieve test geen consequenties. Gisteren (vrijdag) werden alle spelers van Feyenoord getest op het virus.

Om welke speler het gaat, laat Feyenoord op privacy redenen in het midden. De Rotterdammer zijn het testen op corona deze week gaan intensiveren. Gisteren kreeg de selectie een corona-college van Casper van Eijck, virologe Annemiek van der Eijk en IC-arts Diederik Gommers. Het drietal gaf de Feyenoorders een uitgebreide uitleg over het virus en de te nemen voorzorgsmaatregelen.

Lees ook: Toornstra ergert zich aan 'massaal egoïstisch' gedrag

Zondagmiddag speelt Feyenoord tegen Sparta de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Het coronageval binnen de selectie heeft daarvoor geen consequenties. Vlak voordat Feyenoord de positieve test naar buiten bracht, zette Willem II een streep door het oefenduel van zaterdagmiddag met IJsselmeervogels. Voor de tweede keer deze voorbereiding is de selectie van de Tilburgers getroffen door COVID-19.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen