David Min.
Volledig scherm
David Min. © Pro Shots, inzet: AD

Twee PSV’ers in Elftal van de Week na kampioensduel, spits van RKC blinkt uit

Landskampioen PSV is de hofleverancier van het Elftal van de Week van speelronde 31 in de eredivisie. Jordan Teze en Jerdy Schouten blonken uit in de kampioenswedstrijd tegen Sparta. Geen enkele andere club leverde twee spelers af aan het elftal.

  1. Ronald Koeman maakt vandaag voorselectie Oranje bekend voor EK: hoeveel ‘kwakkelaars’ neemt hij mee?
    PREMIUM

    Ronald Koeman maakt vandaag voorselec­tie Oranje bekend voor EK: hoeveel ‘kwakke­laars’ neemt hij mee?

    In zijn tweede periode als bondscoach wordt Ronald Koeman vaak geconfronteerd met blessures bij Oranje. Nu hij vandaag zijn voorselectie voor het EK bekendmaakt, is de vraag vooral: hoeveel ‘kwakkelaars’ staan er op de lijst en hoeveel daarvan is Koeman uiteindelijk bereid mee te nemen naar Duitsland? Onze voetbalexpert Maarten Wijffels geeft in zijn wekelijkse rubriek Kijk op Voetbal alvast een inschatting.
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”