Volle tribunes in Eindhoven.
Volledig scherm
Volle tribunes in Eindhoven. © ED

PSV-fans draaien op open training warm voor titelfeest, Hans van Breukelen reikt schaal uit

met videoDuizenden PSV-supporters zijn dinsdagochtend op de open training van hun club in het Philips-stadion afgekomen. Op die manier willen ze hun ploeg aanmoedigen richting de kampioenswedstrijd van zondag in eigen huis tegen Sparta.

  1. Strijd om topscorerstitel eindigt in ‘gelijkspel’ tussen Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong

    Strijd om topscorers­ti­tel eindigt in ‘gelijkspel’ tussen Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong

    De strijd om de topscorerstitel in de eredivisie is geëindigd in een ‘gelijkspel’. Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong sloten het seizoen beide af op 29 doelpunten en moeten de eer dus delen. Pavlidis was zondag op de laatste speeldag eenmaal trefzeker voor AZ tegen FC Utrecht (3-3). De Jong maakte zijn achterstand op de Griek goed door twee keer het net te vinden voor PSV tegen RKC Waalwijk (3-1).
  2. Drama voor FC Dordrecht: FC Emmen na goal in slotfase verrassend naar halve finales play-offs

    Drama voor FC Dordrecht: FC Emmen na goal in slotfase verrassend naar halve finales play-offs

    FC Emmen mag nog steeds dromen van een snelle terugkeer naar de eredivisie. De Drentse degradant van vorig seizoen, die uit schier kansloze positie op de valreep toch nog plaatsing voor de play-offs afdwong, schakelde KKD-revelatie FC Dordrecht - dat veertien duels op rij ongeslagen was - uit. Na de 2-2 van vier dagen eerder volstond een late treffer van Vicente Besuijen (0-1) en was plaatsing voor een tweeluik met NAC Breda een feit.
    Dordrecht, Emmen